DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми харчування

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 42 із 42
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аспекти раціонального харчуванняДенисовець, Т.М.; Квак, О.В.
2022Валеологічні аспекти формування здорового способу життя при вивченні біологіїКазачанська, О.П.; Казачанська, І.М.
2008Валеологічні особливості харчування дітейФедорина, І.В.
2012Вегетаріанство - система оздоровчого та лікувального харчуванняПостоєнко, А.О.; Рибалка, О.Я.
2020Взаємозв᾿язок особливостей харчової поведінки та якості життя у молодих жінок із різною масою тілаБоряк, Х.Р.; Весніна, Л.Е.
2019Вплив внутрішнього середовища ресторанного закладу на взаємодію комфорт-інтер'єрДьяченко, Р.В.
2014Вплив збалансованого харчування на розумову діяльність студентської молодіГриньова, М.В.; Коновал, Н.О.
2015Вплив природніх факторів на травну систему дітей шкільного вікуКостенко, Я.І.
2016Вплив фаст-фуду на організм людиниКравченко, Д.В.; Корчан, Н.О.
2023Вплив харчування на здоров'я зубівКолесникова, Н.І.
2012Вплив харчування на здоров'я людиниФедорченко, Н.А.; Марченко, В.В.
2017Деякі аспекти формування здорового способу життя сучасної молодіОрел, Л.В.; Білобородько, Е.С.; Греченко, М.С.
2020Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4RГригоренко, А.С.; Пилипенко, С.В.
2024Дієтологія сучасності: переваги та недолікиСогоконь, О.А.; Денисенко, В.М.
2014До питання розвитку науки про харчування студентської молодіГриньова, В.С.
2012Екологічна безпека продуктів харчування в сучасних умовах життяКопелець, Ю.О.
2022Закони та принципи раціонального харчуванняМироненко, С.Г.
2016Здоров'я людини та якість сучасних продуктів споживанняЗагоруйко, Г.Є.
2017Здоровий спосіб життя - це модноОгар, А.В.
2014Значення правильного харчування при заняттях фізичними вправамиБажан, А.Г.; Гордієнко, О.В.
2018Кислотозалежні захворювання верхніх відділів шлунково-кишкового тракту: механізми розвитку, лікування та профілактикаДемидова, В.В.
2012Компоненти здорового способу життяСало, Я.В.
2019Концепція збалансованого харчування у XXI століттіКалініченко, О.П.
2014Оптимальний режим збалансованого харчування студентської молодіГриньова, М.В.; Коновал, Н.О.
2024Організація лікувального харчування при цукровому діабетіВокзальна, М.А.
2022Основи раціонального харчування в закладах освітиОгуй, Є.В.
2020Основні проблеми харчування студентської молодіФалалєєва, Т.М.; Молочек, Н.В.; Ревун, М.К.; Хоменко, М.В.; Цирюк, О.І.; Долгая, Н.Є.; Кобиляк, Н.М.; Остапченко, Л.І.
2020Оцінка якості дитячого харчування за фізико-хімічними показникамиКучеренко, К.О.; Шевченко, С.В.
2020Побутування варених рідких страв на Полтавщині: архаїка і сьогоденняПісцова, М.П.; Сахно, Н.М.
2012Правильне харчування - запорука здорового способу життяСинящок, В.М.; Осінцев, А.О.
2012Принципи раціонального харчуванняІсаков, П.І.
2017Проблеми здорового способу життяШуляк, К.Ю.; Маржина, О.О.
2007Психологічні особливості виявлення та подолання депресивних розладівЗаіка, В.М.
2022Раціональне харчування - засіб відновлення організму спортсменаПогребняк, А.В.
2019Раціональне харчування – перший крок до зміцнення здоров’яТитаренко, О.О.
2022Регулярне харчування у забезпеченні здорового способу життяКвак, О.В.; Савченко, В.І.
2016Роль здорового способу життя у профілактиці серцево-судинних захворюваньКупновицька, І.Г.; Губіна, Н.В.; Белегай, Р.І.; Фітковська, І.П.; Клименко, В.І.; Соломчак, А.О.; Джанджала, Ю.О.; Ізбенко, Т.С.
2012Сучасні підходи до визначення поняття "здоровий спосіб життя"Вилупко, Я.Т.
2017Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі»Огуй, С.В.; Северин, О.В.
2020Харчові розлади у дітейЯкушевська, І.В.
2019Харчування людини з урахуванням груп крові. Успадкування груп крові населення ХмельниччиниБанделюк, Д.А.
2021Харчування населення Вінницької області як фактор сталого розвиткуЄрмішев, О.В.; Корж, О.Б.; Дев'ята, А.С.
Відображення результатів від 1 до 42 із 42

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок