DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2019) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14697
|
Назва: | Концепція збалансованого харчування у XXI столітті |
Автори: | Калініченко, О.П. |
Ключові слова: | студент студенство життєдіяльність харчування раціон збалансоване харчування клітина здоров'я організм їжа |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | Статтю присвячено дослідженню впливу якості їжі на стан
життєдіяльності і продовження життя, порівнянню раціону харчування сучасної
людини та людини, яка харчується спеціальним збалансованим харчуванням.
Запропоновано спосіб харчування для студентів. Останнім часом дуже гострою стала тема здорового
збалансованого харчування. В моду ввійшов здоровий спосіб життя. З сучасним темпом
і ритмом життя відбувається перешкоджання реалізації нормального щодобового
раціону студента. Студенство є специфічною верствою населення, особливості способу
життя якого треба враховувати. |
Опис: | Калініченко О. П. Концепція збалансованого харчування у XXI столітті / О. П. Калініченко // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук. праць Всеук. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітньому Дню цивільної оборони та Всесвітньому Дню охорони праці. (Полтава, 25–26 квітня 2019 р.) / упоряд., і ред.: В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ, 2019. – С. 393-397. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14697 |
Розташовується у зібраннях: | Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2019)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|