DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Науково-методичне забезпечення спеціальності «Здоров’я людини» (2011) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11804

Назва: Вплив харчування на здоров'я людини
Автори: Федорченко, Н.А.
Марченко, В.В.
Ключові слова: харчування
здоров'я людини
здоров'я
вплив харчування на організм
якість харчування
Дата публікації: 2012
Короткий огляд (реферат): Експерти Всесвітньої організації охорони здоров’я рахують, що стан здоров’я визначають: − індивідуальний спосіб життя – на 50%; − спадковість – 20%; − вплив навколишнього середовища – 20%; − праця медиків – 10%. XX століття внесло корінні зміни, як в спосіб життя, так і в структуру харчування людей. Різко знизились енерговитрати і в більшості економічно-розвинутих країн в теперішній час вони досягли критичного рівня. Людині немає потреби в повсякденних умовах займатися тяжкою фізичною працею і втрачати багато енергії. Як показують статистичні і клінічні дослідження, якщо по білках, вуглеводах і жирах раціон людини вкладається в норму по кількості життєво важливих елементів (макро і мікроелементів), вітамінів і других фізіологічно-активних речовин, які знаходяться в рослинах.
Опис: Федорченко Н. А. Вплив харчування на здоров'я людини / Н. А. Федорченко, В. В. Марченко // «Науково-методичне забезпечення спеціальності «Здоров’я людини». Матеріали Всеукраїнського науково-практичного семінару-наради. — Полтава: Астрая, 2012. – С. 127-129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11804
Розташовується у зібраннях:Науково-методичне забезпечення спеціальності «Здоров’я людини» (2011)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
50.pdf81,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок