DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Формування здоров’язбережувальних компетентностей сучасної молоді: реалії та перспективи >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16618

Назва: Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі»
Автори: Огуй, С.В.
Северин, О.В.
Ключові слова: харчування
гігієна харчування
технологія приготування їжі
харчові продукти
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Виробництво харчових продуктів – унікальний за своїми завданнями та масштабами процес задоволення найважливіших потреб людини – потреб у їжі. Остання чверть XX ст. характеризується нестримним прогресом розвитку харчового виробництва, що зумовлено гострою потребою суспільства у збільшенні обсягів продовольства, освоєнні нетрадиційної сировини, випуску нових видів харчових продуктів за новими технологіями. Виробництво харчових продуктів, уся система забезпечення населення продовольством при вирішенні багатьох проблем харчової технології потребують ґрунтовних практичних і теоретичних знань науки про харчування. Фахівці з харчової технології повинні бути добре ознайомлені з науковими основами раціонального харчування, мати комплекс знань щодо правильної організації заходів запобігання харчовим захворюванням та харчовим отруєнням. Без ґрунтовних знань теорії, новітніх наукових досягнень з фізіології та гігієни харчування неможливо правильно здійснювати виробництво харчових продуктів, проводити ефективні заходи щодо підвищення їх якості.
Опис: Огуй С. В. Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі» / С. В. Огуй, О. В. Северин // Формування здоров’язбережувальних компетентностей сучасної молоді: реалії та перспективи : збірник наукових праць Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої Всесвітньому Дню цивільної оборони та Всесвітньому Дню охорони праці(Полтава, 27–28 квітня 2017 р.). – Полтава : ПНПУ, 2017. – С. 49-51.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/16618
Розташовується у зібраннях:Формування здоров’язбережувальних компетентностей сучасної молоді: реалії та перспективи

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
22.pdf270,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок