DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2016) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13309
|
Название: | Вплив фаст-фуду на організм людини |
Авторы: | Кравченко, Д.В. Корчан, Н.О. |
Ключевые слова: | організм людини фаст-фуд здоров'я здоров'я людини організм людини харчування правильне харчування |
Issue Date: | 2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Здоров’я людини — безцінний дар, який, на жаль, ми часто оцінюємо з гідністю лише в тих випадках, коли з тієї чи іншої причини втрачаємо
його. Прихильники корисної натуральної їжі здригаються при слові «гамбургер» і бачити не хочуть смажену картоплю і молочні коктейлі. Але більшість з нас не проти перекусити блискавичним і, як не крути, смачним обідом. Як же впливає фаст-фуд на організм людини.
Фаст-фуд — синонім численних лих по частині здоров'я. В цьому
слові криються майбутні ожиріння та проблем з травленням, порушення
обміну речовин і неприємні шкірні висипання. Звичайно, багато людей роками їдять чізбургери без будь-яких видимих наслідків, але все-таки ставитися до подібного способу харчування треба дуже уважно.
Найбільша небезпека, яка йде від фаст-фуду — це ожиріння. |
Описание: | Кравченко Д. В. Вплив фаст-фуду на організм людини / Д. В. Кравченко, Н. О. Корчан // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. М.В. Гриньової. — Полтава: Астрая, 2016. — С. 183-184. |
URI: | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13309 |
Appears in Collections: | Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2016)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|