DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2022) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19335
|
Назва: | Основи раціонального харчування в закладах освіти |
Автори: | Огуй, Є.В. |
Ключові слова: | раціональне харчування харчування здоров’я фізіологічні властивості раціон харчування |
Дата публікації: | 2022 |
Короткий огляд (реферат): | Основою всіх життєвих процесів організму дитини є постійний обмін
речовин між організмом і навколишнім середовищем. Роль їжі полягає в поповненні
енергії необхідної для правильного розвитку і функціонування організму, для
забезпечення обмінних процесів, нормального стану здоров’я і працездатності.
Важливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке допомагає
підтримувати високий рівень життєдіяльності. У статті проаналізовано основні
елементи харчування, необхідні для нормального функціонування організму. |
Опис: | Огуй Є. В. Основи раціонального харчування в закладах освіти // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : зб. наук. пр. всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітнім Дням цивільної оборони та охорони праці. (Полтава, 28 квіт. 2022 р.) / під ред.: В. П. Титаренко, О. В. Кудря. Полтава : ПНПУ, 2022. С. 131-134. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/19335 |
Розташовується у зібраннях: | Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2022)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|