DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Науково-методичне забезпечення спеціальності «Здоров’я людини» (2011) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11765
|
Назва: | Вегетаріанство - система оздоровчого та лікувального харчування |
Автори: | Постоєнко, А.О. Рибалка, О.Я. |
Ключові слова: | вегетаріанство харчування лікувальне харчування здоровий спосіб життя |
Дата публікації: | 2012 |
Короткий огляд (реферат): | Вегетаріанство – спосіб життя за якого людина відмовляється від вживання їжі, яку було отримано завдяки вбивству тварин. У деяких випадках прихильники вегетаріанства відмовляються від будь-якої їжі тваринного походження взагалі. Вегетаріанці відмовляються від вживання тваринного та пташиного м’яса, риби та морських продуктів тваринного походження. Як правило, у більшості людей вегетаріанство, асоціюється, з неповноцінним харчуванням. Багато хто просто не розуміє, чому не
можна їсти м’ясо і іншу їжу тваринного походження. Вегетаріанство є
здоровим способом харчування, така думка багатьох лікарів. За даними нових досліджень, що порівнювали стан здоров’я
вегетаріанців з не вегетаріанцями, серед вегетаріанців на 30% менше
серцевих захворювань і на 40% менше ракових захворювань. У вегетаріанців також нижче ризик виникнення високого тиску і нижче рівень холестерину і т. д. |
Опис: | Постоєнко А. О. Вегетаріанство - система оздоровчого та лікувального харчування / А. О. Постоєнко, О. Я. Рибалка // «Науково-методичне забезпечення спеціальності «Здоров’я людини». Матеріали
Всеукраїнського науково-практичного семінару-наради. — Полтава: Астрая, 2012. – С. 36-38. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11765 |
Розташовується у зібраннях: | Науково-методичне забезпечення спеціальності «Здоров’я людини» (2011)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|