DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра історії України >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності: регіональний вимір >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15986

Назва: Побутування варених рідких страв на Полтавщині: архаїка і сьогодення
Автори: Пісцова, М.П.
Сахно, Н.М.
Ключові слова: страва
харчування
іжа Полтавщини
харчові традиції
борщ
капусняк
анкетування
перші страви
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): У статті на основі анкетування жителів Полтавщини, детального аналізу інформації респондентів Полтавської області показано ґенезу традиційних варених рідких страв у ХХ столітті. Також висвітлено фактори зовнішнього впливу на асортимент, рецепти варених рідких страв серед полтавців на сучасному етапі їх побутування.
Опис: Пісцова М. П. Побутування варених рідких страв на Полтавщині: архаїка і сьогодення / М. П. Пісцова, Н. М. Сахно // Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності: регіональний вимір : зб. наук. статей за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції (24-25 вересня 2020 року). – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2020. – С. 269-279.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15986
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності: регіональний вимір

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
38.pdf360,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок