DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра історії України >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності: регіональний вимір >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15986
|
Назва: | Побутування варених рідких страв на Полтавщині: архаїка і сьогодення |
Автори: | Пісцова, М.П. Сахно, Н.М. |
Ключові слова: | страва харчування іжа Полтавщини харчові традиції борщ капусняк анкетування перші страви |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | У статті на основі анкетування жителів Полтавщини, детального аналізу
інформації респондентів Полтавської області показано ґенезу традиційних варених
рідких страв у ХХ столітті. Також висвітлено фактори зовнішнього впливу на
асортимент, рецепти варених рідких страв серед полтавців на сучасному етапі їх
побутування. |
Опис: | Пісцова М. П. Побутування варених рідких страв на Полтавщині:
архаїка і сьогодення / М. П. Пісцова, Н. М. Сахно // Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності:
регіональний вимір : зб. наук. статей за матеріалами
Всеукраїнської науково-практичної конференції (24-25 вересня
2020 року). – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2020. – С. 269-279. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15986 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності: регіональний вимір
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|