DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15824

Назва: Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R
Автори: Григоренко, А.С.
Пилипенко, С.В.
Ключові слова: продукти харчування
харчові добавки
харчування
якість харчування
нітрит натрію
глутамат натрія
понсо 4R
дослідження на щурах
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Харчування є одним із факторів, що визначає стан здоров’я людини, попереджує або сприяє розвитку захворювань. Успішно впоравшись з особливо небезпечними інфекціями (хоча в останні роки з’являються нові), медицина зіштовхнулась із хворобами, виникнення яких в основному залежить від способу життя і особливо від характеру харчування. Україна займає третє місце у світі за захворюваннями органів травної системи, однією з причин цих захворювань за даними літератури, виступають саме харчові добавки, число яких на даний час постійно зростає у продуктах харчування.
Опис: Григоренко А. С. Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R / А. С. Григоренко, С. В. Пилипенко // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020.- С. 14-16.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15824
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
7.pdf115,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок