DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15824
|
Назва: | Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R |
Автори: | Григоренко, А.С. Пилипенко, С.В. |
Ключові слова: | продукти харчування харчові добавки харчування якість харчування нітрит натрію глутамат натрія понсо 4R дослідження на щурах |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | Харчування є одним із факторів, що визначає стан здоров’я
людини, попереджує або сприяє розвитку захворювань. Успішно впоравшись з особливо небезпечними інфекціями (хоча в останні роки з’являються нові), медицина зіштовхнулась із хворобами, виникнення яких в основному залежить від способу життя і особливо від характеру харчування.
Україна займає третє місце у світі за захворюваннями органів травної системи, однією з причин цих захворювань за даними літератури, виступають саме харчові добавки, число яких на даний час постійно зростає
у продуктах харчування. |
Опис: | Григоренко А. С. Динаміка змін метричних показників стінки 12-
палої кишки щурів під впливом комплексу
харчових добавок: нітриту натрію, глутамату
натрію та понсо 4R / А. С. Григоренко, С. В. Пилипенко // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали
Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією
проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020.- С. 14-16. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15824 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|