DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
21 Каришинські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/9175

Назва: До питання розвитку науки про харчування студентської молоді
Автори: Гриньова, В.С.
Ключові слова: харчування
харчування студентів
збалансоване харчування
раціональне харчування
харчування в античну епоху
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): Харчування визначає здоров’я студентської молоді, її фізичний, психологічно-емоційний стан та підтримує життєдіяльність організму. Від належної якості харчування залежить здатність до навчальної діяльності та їх самопочуття. Їжа містить понад 600 речовин, необхідних для нормального функціонування молодого організму. Кожна з цих речовин посідає певне місце в складному гармонійному механізмі біохімічних процесів і сприяє належному фізичному розвитку студентської молоді, що заслуговує особливу увагу, тому що здоров’я молоді є умовою створення міцного суспільства. Історія розвитку науки про харчування характеризується довгим старанним вивченням, проведенням експериментів вченими різних епох і держав.
Опис: Гриньова В. С. До питання розвитку науки про харчування студентської молоді / В. С. Гриньова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ) (м. Полтава, 29-30 травня 2014 р.) / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава, 2014. – С. 65-67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/9175
Розташовується у зібраннях:21 Каришинські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
37.pdf261,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок