DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
21 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/9175
|
Назва: | До питання розвитку науки про харчування студентської молоді |
Автори: | Гриньова, В.С. |
Ключові слова: | харчування харчування студентів збалансоване харчування раціональне харчування харчування в античну епоху |
Дата публікації: | 2014 |
Короткий огляд (реферат): | Харчування визначає здоров’я студентської молоді, її фізичний, психологічно-емоційний стан та підтримує життєдіяльність організму. Від належної якості харчування залежить здатність до навчальної діяльності та їх самопочуття.
Їжа містить понад 600 речовин, необхідних для нормального функціонування молодого
організму. Кожна з цих речовин посідає певне місце в складному гармонійному механізмі біохімічних процесів і сприяє належному фізичному розвитку студентської молоді, що заслуговує особливу увагу,
тому що здоров’я молоді є умовою створення міцного суспільства. Історія розвитку науки про харчування характеризується довгим старанним вивченням, проведенням експериментів вченими різних епох і держав. |
Опис: | Гриньова В. С. До питання розвитку науки про харчування студентської молоді / В. С. Гриньова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ) (м. Полтава, 29-30 травня 2014 р.) / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава, 2014. – С. 65-67. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/9175 |
Розташовується у зібраннях: | 21 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|