|
DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Перегляд зібрання за групою - Теми харчування
Відображення результатів від 1 до 42 із 42
Дата випуску | Назва | Автор(и) | 2023 | Аспекти раціонального харчування | Денисовець, Т.М.; Квак, О.В. |
2022 | Валеологічні аспекти формування здорового способу життя при вивченні біології | Казачанська, О.П.; Казачанська, І.М. |
2008 | Валеологічні особливості харчування дітей | Федорина, І.В. |
2012 | Вегетаріанство - система оздоровчого та лікувального харчування | Постоєнко, А.О.; Рибалка, О.Я. |
2020 | Взаємозв᾿язок особливостей харчової поведінки та якості життя у молодих жінок із різною масою тіла | Боряк, Х.Р.; Весніна, Л.Е. |
2019 | Вплив внутрішнього середовища ресторанного закладу на взаємодію комфорт-інтер'єр | Дьяченко, Р.В. |
2014 | Вплив збалансованого харчування на розумову діяльність студентської молоді | Гриньова, М.В.; Коновал, Н.О. |
2015 | Вплив природніх факторів на травну систему дітей шкільного віку | Костенко, Я.І. |
2016 | Вплив фаст-фуду на організм людини | Кравченко, Д.В.; Корчан, Н.О. |
2023 | Вплив харчування на здоров'я зубів | Колесникова, Н.І. |
2012 | Вплив харчування на здоров'я людини | Федорченко, Н.А.; Марченко, В.В. |
2017 | Деякі аспекти формування здорового способу життя сучасної молоді | Орел, Л.В.; Білобородько, Е.С.; Греченко, М.С. |
2020 | Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R | Григоренко, А.С.; Пилипенко, С.В. |
2024 | Дієтологія сучасності: переваги та недоліки | Согоконь, О.А.; Денисенко, В.М. |
2014 | До питання розвитку науки про харчування студентської молоді | Гриньова, В.С. |
2012 | Екологічна безпека продуктів харчування в сучасних умовах життя | Копелець, Ю.О. |
2022 | Закони та принципи раціонального харчування | Мироненко, С.Г. |
2016 | Здоров'я людини та якість сучасних продуктів споживання | Загоруйко, Г.Є. |
2017 | Здоровий спосіб життя - це модно | Огар, А.В. |
2014 | Значення правильного харчування при заняттях фізичними вправами | Бажан, А.Г.; Гордієнко, О.В. |
2018 | Кислотозалежні захворювання верхніх відділів шлунково-кишкового тракту: механізми розвитку, лікування та профілактика | Демидова, В.В. |
2012 | Компоненти здорового способу життя | Сало, Я.В. |
2019 | Концепція збалансованого харчування у XXI столітті | Калініченко, О.П. |
2014 | Оптимальний режим збалансованого харчування студентської молоді | Гриньова, М.В.; Коновал, Н.О. |
2024 | Організація лікувального харчування при цукровому діабеті | Вокзальна, М.А. |
2022 | Основи раціонального харчування в закладах освіти | Огуй, Є.В. |
2020 | Основні проблеми харчування студентської молоді | Фалалєєва, Т.М.; Молочек, Н.В.; Ревун, М.К.; Хоменко, М.В.; Цирюк, О.І.; Долгая, Н.Є.; Кобиляк, Н.М.; Остапченко, Л.І. |
2020 | Оцінка якості дитячого харчування за фізико-хімічними показниками | Кучеренко, К.О.; Шевченко, С.В. |
2020 | Побутування варених рідких страв на Полтавщині: архаїка і сьогодення | Пісцова, М.П.; Сахно, Н.М. |
2012 | Правильне харчування - запорука здорового способу життя | Синящок, В.М.; Осінцев, А.О. |
2012 | Принципи раціонального харчування | Ісаков, П.І. |
2017 | Проблеми здорового способу життя | Шуляк, К.Ю.; Маржина, О.О. |
2007 | Психологічні особливості виявлення та подолання депресивних розладів | Заіка, В.М. |
2022 | Раціональне харчування - засіб відновлення організму спортсмена | Погребняк, А.В. |
2019 | Раціональне харчування – перший крок до зміцнення здоров’я | Титаренко, О.О. |
2022 | Регулярне харчування у забезпеченні здорового способу життя | Квак, О.В.; Савченко, В.І. |
2016 | Роль здорового способу життя у профілактиці серцево-судинних захворювань | Купновицька, І.Г.; Губіна, Н.В.; Белегай, Р.І.; Фітковська, І.П.; Клименко, В.І.; Соломчак, А.О.; Джанджала, Ю.О.; Ізбенко, Т.С. |
2012 | Сучасні підходи до визначення поняття "здоровий спосіб життя" | Вилупко, Я.Т. |
2017 | Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі» | Огуй, С.В.; Северин, О.В. |
2020 | Харчові розлади у дітей | Якушевська, І.В. |
2019 | Харчування людини з урахуванням груп крові. Успадкування груп крові населення Хмельниччини | Банделюк, Д.А. |
2021 | Харчування населення Вінницької області як фактор сталого розвитку | Єрмішев, О.В.; Корж, О.Б.; Дев'ята, А.С. |
Відображення результатів від 1 до 42 із 42
|