DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми харчові добавки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 17 із 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз впливу харчових добавок на гіперактивність дитиниКононов, Б.С.
2020Вплив хімічних добавок екзогенного походження на органи ротової порожниниКоваль, Я.В.; Білаш, С.М.; Проніна, О.М.; Коваль, Ю.П.
2020Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4RГригоренко, А.С.; Пилипенко, С.В.
2007Екологічні загрози харчуванню сучасної людиниБажан, А.Г.; Бажан, Є.А.
2016Здоров'я людини та якість сучасних продуктів споживанняЗагоруйко, Г.Є.
2018Значення біологічно-активних добавок для підтримання здоров'я людиниМішина, Н.І.
2021Морфологічні аспекти перебудови структурних комронентів ясен при дії на них комплексу харчових добавок» (анатомо – експериментальне дослідження)Проніна, О.М.; Білаш, С.М.; Олексієнко, В.В.
2020«Морфологічні аспекти перебудови структурних комронентів ясен при дії на нихкомплексу харчових добавок» (анатомо – експериментальне дослідження)Олексієнко, В.В.
2021Морфологічні зміни підшлункової залози після відміни глутамату натрію (експериментальне дослідження)Литвак, Ю.В.; Кочмарь, М.Ю.
2021Морфометричні та гістологічні особливості ємнісної ланки гемомікроциркуляторного русла слизової оболонки дванадцятипалої кишки при вживанні комплексу харчових добавокЄрошенко, Г.А.; Григоренко, А.С.; Шевченко, К.В.; Кінаш, О.В.; Донець, І.М.
2022Скринінг синтетичних барвників у слабкоалкогольних напояхБохан, Ю.В.; Донець, А.Ю.
2019Стан якості та безпеки продуктів харчуванняМасько, А.О.
2007Факультативні заняття на тему «Харчові добавки» в курсі хімії середньої школиСтець, Н.В.; Хмеловська, С.О.; Нога, А.А.
2005Фармакологічна корекція м'язової енергіїІзмайлова, О.В.
2020Хімічні добавки у продуктах харчуванняТитаренко, О.О.
2023Хімія харчових добавокКуленко, О.А.
2021Хімія харчових продуктівЯблуновська, І.І.; Ягунова, В.
Відображення результатів від 1 до 17 із 17

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок