DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18201
|
Название: | Морфологічні аспекти перебудови структурних комронентів ясен при дії на них комплексу харчових добавок» (анатомо – експериментальне дослідження) |
Авторы: | Проніна, О.М. Білаш, С.М. Олексієнко, В.В. |
Ключевые слова: | ясна харчові добавки будова ясен щурів щур Понсо 4R |
Issue Date: | 2021 |
Краткий осмотр (реферат): | У наш час, коли постійно зростає потреба у кількості продуктів харчування, виробники знаходить різні способи для
прискорення виробництва і збільшення терміну зберігання продукції. У вирішенні цих завдань промисловцям допомагає застосування різних хімічних речовин. Їхня кількість у харчовій продукції
строго регламентується як вітчизняним законодавством, так і міжнародним. Але , навіть за дотримання допустимого рівня харчових
хімічних добавок у продуктах харчування, їх регулярне потрапляння в організм може сприяти появі алергічних реакцій, виникненню та розвитку патологічних змін органів та систем людського
організму. Реакція організму людини на харчові добавки є
виключно індивідуальною. |
Описание: | Проніна О. М., Білаш С. М., Олексієнко В. В. Морфологічні аспекти перебудови структурних
комронентів ясен при дії на них комплексу харчових
добавок» (анатомо – експериментальне дослідження) // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 р., Полтава) / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. Полтава : Астрая, 2021. С. 152-154. |
URI: | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18201 |
Appears in Collections: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|