DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14838
|
Назва: | Хімічні добавки у продуктах харчування |
Автори: | Титаренко, О.О. |
Ключові слова: | харчові добавки продукти харчування харчова промисловість класи харчових добавок бензоат натрію нітрити глутамат натрію безпека харчових продуктів |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто питання використання харчових добавок
синтетичного походження при виготовленні продуктів, їх класифікації, вплив на
організм людини окремих представників. Недостатні об'єми виробництва високоякісної продукції рослинництва і
тваринництва, а також розвиток харчової промисловості, використання сучасної
сировини та створення новітніх методів у виробництві харчових продуктів обумовили
швидкий розвиток індустрії харчових добавок та замінників натуральних інгредієнтів у
продуктах харчування. Тому часто можна побачити серед інших складових інгредієнтів
продукції, так звані, індекси «Е», або важкодоступні для сприйняття назви різних
хімічних речовин. |
Опис: | Титаренко О. О. Хімічні добавки у продуктах харчування / О. О. Титаренко // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук.
праць Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітнім Дням цивільної
оборони та охорони праці, (Полтава, 23–24 квітня 2020 р.) / упоряд., і ред.:
В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2020. –С. 143-146. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14838 |
Розташовується у зібраннях: | Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|