DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14838

Назва: Хімічні добавки у продуктах харчування
Автори: Титаренко, О.О.
Ключові слова: харчові добавки
продукти харчування
харчова промисловість
класи харчових добавок
бензоат натрію
нітрити
глутамат натрію
безпека харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто питання використання харчових добавок синтетичного походження при виготовленні продуктів, їх класифікації, вплив на організм людини окремих представників. Недостатні об'єми виробництва високоякісної продукції рослинництва і тваринництва, а також розвиток харчової промисловості, використання сучасної сировини та створення новітніх методів у виробництві харчових продуктів обумовили швидкий розвиток індустрії харчових добавок та замінників натуральних інгредієнтів у продуктах харчування. Тому часто можна побачити серед інших складових інгредієнтів продукції, так звані, індекси «Е», або важкодоступні для сприйняття назви різних хімічних речовин.
Опис: Титаренко О. О. Хімічні добавки у продуктах харчування / О. О. Титаренко // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук. праць Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітнім Дням цивільної оборони та охорони праці, (Полтава, 23–24 квітня 2020 р.) / упоряд., і ред.: В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2020. –С. 143-146.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14838
Розташовується у зібраннях:Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
47.pdf169,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок