DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15842
|
Назва: | «Морфологічні аспекти перебудови структурних комронентів ясен при дії на нихкомплексу харчових добавок» (анатомо – експериментальне дослідження) |
Автори: | Олексієнко, В.В. |
Ключові слова: | організм людини харчові добавки рот порожнина рота ясна |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | У наш час, коли постійно зростає потреба у кількості продуктів харчування, виробники знаходить різні способи для прискорення виробництва і збільшення терміну зберігання продукції. У вирішенні цих завдань
промисловцям допомагає застосування різних хімічних речовин. Їхня кількість у харчовій продукції строго регламентується як вітчизняним законодавством, так і міжнародним. Але , навіть за дотримання допустимого рівня
харчових хімічних добавок у продуктах харчування, їх регулярне потрапляння в організм може сприяти появі алергічних реакцій, виникненню та
розвитку патологічних змін органів та систем людського організму. |
Опис: | Олексієнко В. В. «Морфологічні аспекти перебудови структурних
комронентів ясен при дії на нихкомплексу
харчових добавок» (анатомо – експериментальне
дослідження) / В. В. Олексієнко // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали
Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією
проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020. - С. 53-54. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15842 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|