DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18219
|
Назва: | Хімія харчових продуктів |
Автори: | Яблуновська, І.І. Ягунова, В. |
Ключові слова: | людина харчові продукти здоров’я Apester харчові добавки |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Людина – це частинка природи. Основою нашого здоров’я є
повноцінне харчування та здоровий спосіб життя. Чи можливо
зберегти молодість не лише душевну, а й фізичну? Хтось вважає
це нереальним, тому з віком забуває, наскільки важливим є здорове харчування та фізична активність.
Ключовим фактором здорового харчування є вживання потрібної кількості калорій. Це допоможе збалансували отриману
енергію та енергію, яку ви використовуєте протягом дня.
Якщо людина з дитинства, з юнацьких років постійно й наполегливо дбає про своє здоров’я, вона в основу своєї життєдіяльності закладає стійкі корисні звички, навички, поведінку, спосіб
мислення, сприйняття оточуючих і себе, які й визначають основний її напрямок – шлях здоров’я. |
Опис: | Яблуновська (Голінько) І. І., Ягунова І. Хімія харчових продуктів // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 р., Полтава) / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. Полтава : Астрая, 2021. С. 185-187. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18219 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|