DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18219

Назва: Хімія харчових продуктів
Автори: Яблуновська, І.І.
Ягунова, В.
Ключові слова: людина
харчові продукти
здоров’я
Apester
харчові добавки
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Людина – це частинка природи. Основою нашого здоров’я є повноцінне харчування та здоровий спосіб життя. Чи можливо зберегти молодість не лише душевну, а й фізичну? Хтось вважає це нереальним, тому з віком забуває, наскільки важливим є здорове харчування та фізична активність. Ключовим фактором здорового харчування є вживання потрібної кількості калорій. Це допоможе збалансували отриману енергію та енергію, яку ви використовуєте протягом дня. Якщо людина з дитинства, з юнацьких років постійно й наполегливо дбає про своє здоров’я, вона в основу своєї життєдіяльності закладає стійкі корисні звички, навички, поведінку, спосіб мислення, сприйняття оточуючих і себе, які й визначають основний її напрямок – шлях здоров’я.
Опис: Яблуновська (Голінько) І. І., Ягунова І. Хімія харчових продуктів // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 р., Полтава) / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. Полтава : Астрая, 2021. С. 185-187.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18219
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
77.pdf131,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок