DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2007) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11057

Назва: Екологічні загрози харчуванню сучасної людини
Автори: Бажан, А.Г.
Бажан, Є.А.
Ключові слова: харчування сучасної людини
здоров'я
здоров'я людини
харчові добавки
Дата публікації: 2007
Короткий огляд (реферат): Гармонійний розвиток людини, її здоров’я, тривалість життя багато в чому пов’язані з характером харчування. Харчування за всю історію існування людства завжди було найсильнішим і найстійкішим фактором середовища, яке здійснювало постійний вплив на стан його здоров’я. Вибираючи собі їжу, людина віддає перевагу тій, до якої вона звикла, найсмачнішій, гарно оформленій, нерідко здобреній гострими приправами, іноді їжі, що легко засвоюється організмом. В останні роки все гостріше постає питання не про те, що їсти, не завдаючи шкоди організмові, бо стан здоров'я людей, працездатність їх, опірність хворобам, тривалість життя значною мірою залежать від режиму харчування.
Опис: Бажан А. Г. Екологічні загрози харчуванню сучасної людини / А. Г. Бажан, Є. А. Бажан // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України / Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції. — Полтава: Астрая, 2007. – С. 172-175
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/11057
Розташовується у зібраннях:Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України (2007)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
83.pdf273,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок