DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15829
|
Назва: | Вплив хімічних добавок екзогенного походження на органи ротової порожнини |
Автори: | Коваль, Я.В. Білаш, С.М. Проніна, О.М. Коваль, Ю.П. |
Ключові слова: | харчові добавки хімічні добавки організм людини глутамат натрію порожнина рота органи порожнини рота |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день людина контактує з різноманітними продуктами виробництва харчової промисловості. Для підвищення ефективності
власного виробництва виробники використовують різноманітні харчові добавки.
У сучасному світі харчові добавки представлені хімічними з’єднаннями (природні і синтетичні), які додаються до продуктів харчування з метою полегшення технологічного процесу, збільшення термінів зберігання,
надання продуктам привабливішого вигляду, запаху і смаку.
Характер впливу різних хімічних добавок на організм людини залежить від індивідуальних особливостей організму людини, кількості і виду
спожитих добавок. Харчові добавки, нешкідливі для однієї людини, можуть
бути шкідливими для іншої. |
Опис: | Коваль Я. В. Вплив хімічних добавок екзогенного походження на органи ротової порожнини / Я. В. Коваль, С. М. Білаш, О. М. Проніна, Ю. П. Коваль // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали
Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією
проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020.- С. 31-32. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15829 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|