DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15829

Назва: Вплив хімічних добавок екзогенного походження на органи ротової порожнини
Автори: Коваль, Я.В.
Білаш, С.М.
Проніна, О.М.
Коваль, Ю.П.
Ключові слова: харчові добавки
хімічні добавки
організм людини
глутамат натрію
порожнина рота
органи порожнини рота
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день людина контактує з різноманітними продуктами виробництва харчової промисловості. Для підвищення ефективності власного виробництва виробники використовують різноманітні харчові добавки. У сучасному світі харчові добавки представлені хімічними з’єднаннями (природні і синтетичні), які додаються до продуктів харчування з метою полегшення технологічного процесу, збільшення термінів зберігання, надання продуктам привабливішого вигляду, запаху і смаку. Характер впливу різних хімічних добавок на організм людини залежить від індивідуальних особливостей організму людини, кількості і виду спожитих добавок. Харчові добавки, нешкідливі для однієї людини, можуть бути шкідливими для іншої.
Опис: Коваль Я. В. Вплив хімічних добавок екзогенного походження на органи ротової порожнини / Я. В. Коваль, С. М. Білаш, О. М. Проніна, Ю. П. Коваль // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. — Полтава: Астрая, 2020.- С. 31-32.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/15829
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
12.pdf88,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок