DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми продукти харчування

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 15 із 15
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вміст нітратів у харчових продуктах та їх вплив на здоров'я людиниШиян, К.В.
2016Вплив ксенобіотиків продуктів харчування на стан сапрофітної мікрофлори кишківникаПочерняєва, В.Ф.; Васько, М.Ю.
2019Вплив наслідків забруднення ґрунтів на здоров’я людини через продукти харчуванняНазаренко, А.В.
2020Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4RГригоренко, А.С.; Пилипенко, С.В.
2017Екологічна чиста продукція - запорука формування здорового способу життяРоманько, Л.О.
2016Здоров'я людини та якість сучасних продуктів споживанняЗагоруйко, Г.Є.
2016Козине молоко - високоцінна органічна складова в системі харчування людиниКарбан, Ю.В.; Васильєва, О.О.
2022Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормахПолотнянко, Л.В.
2015Нітрати та їх вплив на здоров'я людиниКорчан, Н.О.; Піменова, К.І.
2015Продукти харчування як природний фактор впливу на здоров'я людиниКовтун, М.Г.
2018Розробка та втілення у виробництво продуктів харчування, які захищають організм від дії несприятливих чинників зовнішнього середовищаПочерняєва, В.Ф.; Васько, Л.М.; Жукова, Т.О.; Корнєєв, О.В.
2020Спектрофотометричне визначення вітаміну в 12 у продуктах харчуванняСтрижак, С.В.; Криворучко, А.В.
2019Стан якості та безпеки продуктів харчуванняМасько, А.О.
2019Удосконалення безпечності харчових продуктівШмалєй, С.В.
2020Хімічні добавки у продуктах харчуванняТитаренко, О.О.
Відображення результатів від 1 до 15 із 15

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок