|
DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Перегляд зібрання за групою - Теми продукти харчування
Відображення результатів від 1 до 15 із 15
Дата випуску | Назва | Автор(и) | 2023 | Вміст нітратів у харчових продуктах та їх вплив на здоров'я людини | Шиян, К.В. |
2016 | Вплив ксенобіотиків продуктів харчування на стан сапрофітної мікрофлори кишківника | Почерняєва, В.Ф.; Васько, М.Ю. |
2019 | Вплив наслідків забруднення ґрунтів на здоров’я людини через продукти харчування | Назаренко, А.В. |
2020 | Динаміка змін метричних показників стінки 12- палої кишки щурів під впливом комплексу харчових добавок: нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R | Григоренко, А.С.; Пилипенко, С.В. |
2017 | Екологічна чиста продукція - запорука формування здорового способу життя | Романько, Л.О. |
2016 | Здоров'я людини та якість сучасних продуктів споживання | Загоруйко, Г.Є. |
2016 | Козине молоко - високоцінна органічна складова в системі харчування людини | Карбан, Ю.В.; Васильєва, О.О. |
2022 | Контроль вмісту мікотоксинів у продуктах харчування та кормах | Полотнянко, Л.В. |
2015 | Нітрати та їх вплив на здоров'я людини | Корчан, Н.О.; Піменова, К.І. |
2015 | Продукти харчування як природний фактор впливу на здоров'я людини | Ковтун, М.Г. |
2018 | Розробка та втілення у виробництво продуктів харчування, які захищають організм від дії несприятливих чинників зовнішнього середовища | Почерняєва, В.Ф.; Васько, Л.М.; Жукова, Т.О.; Корнєєв, О.В. |
2020 | Спектрофотометричне визначення вітаміну в 12 у продуктах харчування | Стрижак, С.В.; Криворучко, А.В. |
2019 | Стан якості та безпеки продуктів харчування | Масько, А.О. |
2019 | Удосконалення безпечності харчових продуктів | Шмалєй, С.В. |
2020 | Хімічні добавки у продуктах харчування | Титаренко, О.О. |
Відображення результатів від 1 до 15 із 15
|