DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2019) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14045
|
Назва: | Удосконалення безпечності харчових продуктів |
Автори: | Шмалєй, С.В. |
Ключові слова: | продукти продукти харчування продовольча безпека безпека харчових продуктів якість харчових продуктів |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | Оцінка якості харчових продуктів і продовольча безпека населення в сучасних
екологічних умовах набувають все більшого значення. Розширення асортименту
продуктів різних галузей харчової промисловості ґрунтується на вивчення змін складу
харчових речовин деяких біологічних активних сполук, але системне дослідження їх
впливу на організм людини у більшості випадків не проводиться, не враховуються
значення умов вирощування та переробки сировини для формування якості
продуктів.
Засоби моніторингу якості харчових систем є складними, ресурсно-затратними, і не завжди враховують зміни якості та біологічної активності продуктів, які
відбуваються при переробці і збереженні. |
Опис: | Шмалєй С.В. Удосконалення безпечності харчових продуктів / С. В. Шмалєй // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук. праць Всеук. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітньому Дню цивільної оборони та Всесвітньому Дню охорони праці. (Полтава, 25–26 квітня 2019 р.) / упоряд., і ред.: В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ, 2019. – С. 16-18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14045 |
Розташовується у зібраннях: | Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2019)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|