DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти (2016) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13017

Назва: Козине молоко - високоцінна органічна складова в системі харчування людини
Автори: Карбан, Ю.В.
Васильєва, О.О.
Ключові слова: продукти харчування
козине молоко
харчування людини
козівництво
фермерство
козина ферма
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): Нині в усьому цивілізованому світі і в Україні зростає попит на якісні та безпечні продукти харчування, а особливої популярності останнім часом набувають так звані органічні продукти. Спостерігається суттєва активність як малих, так і великих сільгосппідприємств у напрямку виробництва саме органічної високоцінної продукції, розпочалось формування інфраструктури органічного виробництва. Кажучи про органічне сільське господарство, мають на увазі систему, яка може включати в себе як виробничі технології, так і певну ідеологію. Основи такої ідеології заклав австрієць Рудольф Штейнер, а в подальшому розвинули японці Масанобу Фукуока та Мокіші Окада. Вони вважали, що необхідно пропонувати продукти харчування, що не тільки підтримують життєдіяльність, а й поліпшують здоров’я людей. Такі продукти не повинні порушувати біологічну рівновагу в природі, бути екологічно безпечним.
Опис: Карбан Ю. В. Козине молоко - високоцінна органічна складова в системі харчування людини / Ю. В. Карбан, О. О. Васильєва // Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. М.В. Гриньової. - Полтава: Астрая, 2016. - С. 43-44.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13017
Розташовується у зібраннях:Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти (2016)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
16.pdf191,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок