DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти (2016) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13017
|
Назва: | Козине молоко - високоцінна органічна складова в системі харчування людини |
Автори: | Карбан, Ю.В. Васильєва, О.О. |
Ключові слова: | продукти харчування козине молоко харчування людини козівництво фермерство козина ферма |
Дата публікації: | 2016 |
Короткий огляд (реферат): | Нині в усьому цивілізованому світі і в Україні зростає попит на якісні та безпечні продукти харчування, а особливої популярності останнім
часом набувають так звані органічні продукти. Спостерігається суттєва
активність як малих, так і великих сільгосппідприємств у напрямку виробництва саме органічної високоцінної продукції, розпочалось формування
інфраструктури органічного виробництва. Кажучи про органічне сільське
господарство, мають на увазі систему, яка може включати в себе як виробничі технології, так і певну ідеологію. Основи такої ідеології заклав
австрієць Рудольф Штейнер, а в подальшому розвинули японці Масанобу
Фукуока та Мокіші Окада. Вони вважали, що необхідно пропонувати
продукти харчування, що не тільки підтримують життєдіяльність, а й
поліпшують здоров’я людей. Такі продукти не повинні порушувати біологічну рівновагу в природі, бути екологічно безпечним. |
Опис: | Карбан Ю. В. Козине молоко - високоцінна органічна складова в системі харчування людини / Ю. В. Карбан, О. О. Васильєва // Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. М.В. Гриньової. - Полтава: Астрая, 2016. - С. 43-44. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13017 |
Розташовується у зібраннях: | Здоров’я людини: теоретичні, практичні та методичні аспекти (2016)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|