DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Автори Огуй, С.В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Організаційно-методична компетентность майбутніх фахівців сфери обслуговуванняОгуй, С.В.
2020Проектування інтер’єру ресторанного комплексу на засадах ергономіки та безпеки життєдіяльностіОгуй, С.В.
2017Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі»Огуй, С.В.; Северин, О.В.
2021Формування організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі професійної підготовкиОгуй, С.В.
2016Формування самостійності студентів засобами інформаційно-комунікаційних технологійГриценко, Л.О.; Огуй, С.В.
Відображення результатів від 1 до 5 із 5

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок