DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Автореферати та дисертації >
Дисертації >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23099

Назва: Формування організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі професійної підготовки
Автори: Огуй, С.В.
Ключові слова: формування організаційно-методичної компетентності
сфера обслуговування
майбутній фахівець
професійна підготовка
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження зумовлена стрімкими змінами у життєдіяльності суспільства. Індустрія обслуговування швидко розвивається і займає одну з перших позицій у формуванні економіки країни. Розвиток ринку послуг в Україні потребує наявності висококваліфікованих фахівців, до яких в сучасних умовах висуваються нові вимоги. Для фахівців готельно-ресторанного сервісу організаційні та методичні здібності відіграють важливу роль для забезпечення високоякісного обслуговування споживачів. Адже, адміністратор залу (готелю) – таку кваліфікацію одержують випускники закладів фахової передвищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» – забезпечує роботу закладу з ефективного і комфортного обслуговування відвідувачів, керує роботою персоналу, приймає замовлення, здійснює розрахунки, проєктує банкети та інші події.
Опис: Огуй С. В. Формування організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі професійної підготовки. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями). Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, Полтава, 2021.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23099
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Ogui.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок