DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Автореферати та дисертації >
Дисертації >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23099
|
Назва: | Формування організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі професійної підготовки |
Автори: | Огуй, С.В. |
Ключові слова: | формування організаційно-методичної компетентності сфера обслуговування майбутній фахівець професійна підготовка |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність дослідження зумовлена стрімкими змінами у життєдіяльності суспільства. Індустрія обслуговування швидко розвивається і займає одну з перших позицій у формуванні економіки країни. Розвиток ринку послуг в Україні потребує наявності висококваліфікованих фахівців, до яких в сучасних умовах висуваються нові вимоги.
Для фахівців готельно-ресторанного сервісу організаційні та методичні здібності відіграють важливу роль для забезпечення високоякісного обслуговування споживачів. Адже, адміністратор залу (готелю) – таку кваліфікацію одержують випускники закладів фахової передвищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» – забезпечує роботу закладу з ефективного і комфортного обслуговування відвідувачів, керує роботою персоналу, приймає замовлення, здійснює розрахунки, проєктує банкети та інші події. |
Опис: | Огуй С. В. Формування організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі професійної підготовки. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису.
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями). Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, Полтава, 2021. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23099 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|