DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Статті >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23827
|
Назва: | Технологія формування активної професійної позиції майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі фахової підготовки: методологічний компонент |
Автори: | Гриценко, Л.О. Огуй, С.В. |
Ключові слова: | професійна позиція майбутні фахівці сфера обслуговування фахова підготовка |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | У сучасному світі підприємства готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прагнуть до стабільного розвитку та отримання прибутку. Основним фактором, що впливає на успіх таких закладів, є професіоналізм співробітників.
Споживачі в цій сфері очікують не тільки якісного обслуговування, але й комфортної атмосфери та різноманітності послуг. Тому питання забезпечення підприємств висококваліфікованими кадрами стає пріоритетним.
Компетентність працівників прямо впливає на задоволення клієнтів, що веде до стабільного прибутку та позитивного іміджу закладу. |
Опис: | Гриценко Л. О., Огуй С. В. Технологія формування активної професійної позиції майбутніх фахівців сфери обслуговування у процесі фахової підготовки: методологічний компонент. Актуальні проблеми технологічної та професійної освіти : зб. матеріалів ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. / за ред. М. С. Курача, І. В. Цісарук. Кременець: ВЦ КОГПА ім. Тараса Шевченка, 2024. С. 49–52. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/23827 |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|