DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14840

Назва: Проектування інтер’єру ресторанного комплексу на засадах ергономіки та безпеки життєдіяльності
Автори: Огуй, С.В.
Ключові слова: проектування інтер’єру
інтер’єр
безпека
безпека життєдіяльності
ергономіка
вимоги до планування інтер’єру
диференціація та зонування простору ресторанного комплексу
техніка безпеки
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Раціональне, комфортне планування інтер’єру ресторанного комплексу з дотриманням вимог ергономіки, техніки безпеки, санітарії та гігієни праці забезпечує безпечні умови як для відвідувачів, так і для працівників сфери обслуговування. Диференціація простору закладів сфери обслуговування здійснюється на засадах безпеки життєдіяльності людини.
Опис: Огуй С. В. Проектування інтер’єру ресторанного комплексу на засадах ергономіки та безпеки життєдіяльності / С. В. Огуй // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук. праць Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітнім Дням цивільної оборони та охорони праці, (Полтава, 23–24 квітня 2020 р.) / упоряд., і ред.: В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2020. –С. 148-150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14840
Розташовується у зібраннях:Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
49.pdf112,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок