DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Технологій та дизайну >
Кафедра професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14840
|
Назва: | Проектування інтер’єру ресторанного комплексу на засадах ергономіки та безпеки життєдіяльності |
Автори: | Огуй, С.В. |
Ключові слова: | проектування інтер’єру інтер’єр безпека безпека життєдіяльності ергономіка вимоги до планування інтер’єру диференціація та зонування простору ресторанного комплексу техніка безпеки |
Дата публікації: | 2020 |
Короткий огляд (реферат): | Раціональне, комфортне планування інтер’єру ресторанного
комплексу з дотриманням вимог ергономіки, техніки безпеки, санітарії та гігієни
праці забезпечує безпечні умови як для відвідувачів, так і для працівників сфери
обслуговування. Диференціація простору закладів сфери обслуговування
здійснюється на засадах безпеки життєдіяльності людини. |
Опис: | Огуй С. В. Проектування інтер’єру ресторанного комплексу на засадах
ергономіки та безпеки життєдіяльності / С. В. Огуй // Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика : збірник наук.
праць Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої Всесвітнім Дням цивільної
оборони та охорони праці, (Полтава, 23–24 квітня 2020 р.) / упоряд., і ред.:
В. П. Титаренко, А. М. Хлопов. – Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2020. –С. 148-150. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/14840 |
Розташовується у зібраннях: | Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика (2020)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|