DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові праці студентів >
Дидаскал >
21 >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17462
|
Назва: | Soft skills у структурі організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування |
Автори: | Огуй, С. |
Ключові слова: | гГотельно-ресторанна справа сфера послуг Soft skills компетентність готельно-ресторанне господарство навички |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Сфера послуг в Україні продовжує стрімко розвиватися в сучасних ринкових
умовах. Якісне надання професійних послуг вимагає постійної поінформованості про
очікування клієнтів. Також необхідно розуміти, які послуги є пріоритетними, як
реагувати на зміни ринку, який шлях для розвитку бізнесу є оптимальним. Робота у сфері
обслуговування передбачає постійний активний контакт з клієнтами. Тому провідне
місце у процесі підготовки майбутніх фахівців цієї галузі займають здатності до
комунікаційної взаємодії, самоорганізації, саморегуляції та емпатії.
Розуміючи, що сфера обслуговування постійно розширюється, виникають нові
форми та види послуг, спрямовуємо наше дослідження у напрямок підготовки фахівців зі
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Тож спробуємо визначити комплекс
необхідних особистісних якостей працівників готельно-ресторанного господарства, що
забезпечують належний рівень комунікації з клієнтами та високий рівень
функціонування закладу даної галузі |
Опис: | Огуй С. Soft skills у структурі організаційно-методичної
компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування // Дидаскал : часопис : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Університетська освіта в Україні у контексті інтеграції до європейського освітнього простору», 17–18 листопада 2020 р. / Кафедра загальної педагогіки та андрагогіки ПНПУ імені В. Г. Короленка. – Полтава, 2021. – № 21. – C. 308-311. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17462 |
Розташовується у зібраннях: | 21
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|