DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові праці студентів >
Дидаскал >
21 >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17462

Назва: Soft skills у структурі організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування
Автори: Огуй, С.
Ключові слова: гГотельно-ресторанна справа
сфера послуг
Soft skills
компетентність
готельно-ресторанне господарство
навички
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Сфера послуг в Україні продовжує стрімко розвиватися в сучасних ринкових умовах. Якісне надання професійних послуг вимагає постійної поінформованості про очікування клієнтів. Також необхідно розуміти, які послуги є пріоритетними, як реагувати на зміни ринку, який шлях для розвитку бізнесу є оптимальним. Робота у сфері обслуговування передбачає постійний активний контакт з клієнтами. Тому провідне місце у процесі підготовки майбутніх фахівців цієї галузі займають здатності до комунікаційної взаємодії, самоорганізації, саморегуляції та емпатії. Розуміючи, що сфера обслуговування постійно розширюється, виникають нові форми та види послуг, спрямовуємо наше дослідження у напрямок підготовки фахівців зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Тож спробуємо визначити комплекс необхідних особистісних якостей працівників готельно-ресторанного господарства, що забезпечують належний рівень комунікації з клієнтами та високий рівень функціонування закладу даної галузі
Опис: Огуй С. Soft skills у структурі організаційно-методичної компетентності майбутніх фахівців сфери обслуговування // Дидаскал : часопис : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Університетська освіта в Україні у контексті інтеграції до європейського освітнього простору», 17–18 листопада 2020 р. / Кафедра загальної педагогіки та андрагогіки ПНПУ імені В. Г. Короленка. – Полтава, 2021. – № 21. – C. 308-311.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/17462
Розташовується у зібраннях:21

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
119.pdf444,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок