DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми харчові продукти

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Використання барвників при виробництві харчових продуктівМалюга, А.Ю.; Благодарь, К.С.
2020Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктівОніпко, В.В.; Білаш, В.П.
2018До питання якості обліпихової оліїКанюка, О.Ю.
2023Накопичення нітратів у рослинній продукції та перспективи мінімізації ризиків при її вживанніНовохацька, В.Р.; Кустовська, А.В.
2017Фізіологія та гігієна харчування у змісті дисципліни «Технологія приготування їжі»Огуй, С.В.; Северин, О.В.
2021Хімія харчових продуктівЯблуновська, І.І.; Ягунова, В.
Відображення результатів від 1 до 6 із 6

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок