DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
17 Менделєєвські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26862

Назва: Хімічні добавки в харчових продуктах
Автори: Титаренко, О.О.
Ключові слова: харчові продукти
хімічні добавки
натрій бензоат
консерванти
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Останнім часом внаслідок стрімкого розвитку хімічної промисловості різко збільшився асортимент харчових добавок, які використовуються як у вітчизняній, так й імпортованої продовольчій продукції. Різноманіття синтетичних сполук, які застосовуються у харчовій галузі, постійно зростає на догоду комерційним інтересам виробників, але при цьому переважно суперечить принципам безпеки продукції та збереження здоров’я населення. Тому проблема актуальності безпеки харчових добавок є соціально значущою і, безперечно, повинна висвітлюватись під час вивчення дисциплін загальної/професійної підготовки майбутніх вчителів. Адже саме вони у своїй фаховій діяльності стають джерелом таких здоров’язбережувальних знань для учнівської молоді.
Опис: Титаренко О. О. Хімічні добавки в харчових продуктах // ХVІІ Менделєєвські читання (ХVІІ Полтавські хімічні читання) : Збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної конференції, (Полтава, 13 – 14 березня 2024 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.]. Полтава: Редакційно-видавничий відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка. 2024. С. 189-190.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26862
Розташовується у зібраннях:17 Менделєєвські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
70а.pdf500,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок