DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
17 Менделєєвські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26862
|
Назва: | Хімічні добавки в харчових продуктах |
Автори: | Титаренко, О.О. |
Ключові слова: | харчові продукти хімічні добавки натрій бензоат консерванти |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Останнім часом внаслідок стрімкого розвитку хімічної промисловості різко
збільшився асортимент харчових добавок, які використовуються як у вітчизняній, так й
імпортованої продовольчій продукції. Різноманіття синтетичних сполук, які
застосовуються у харчовій галузі, постійно зростає на догоду комерційним інтересам
виробників, але при цьому переважно суперечить принципам безпеки продукції та
збереження здоров’я населення. Тому проблема актуальності безпеки харчових добавок є
соціально значущою і, безперечно, повинна висвітлюватись під час вивчення дисциплін
загальної/професійної підготовки майбутніх вчителів. Адже саме вони у своїй фаховій
діяльності стають джерелом таких здоров’язбережувальних знань для учнівської молоді. |
Опис: | Титаренко О. О. Хімічні добавки в харчових продуктах // ХVІІ Менделєєвські читання (ХVІІ Полтавські хімічні читання) : Збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної конференції, (Полтава, 13 – 14 березня 2024 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.]. Полтава: Редакційно-видавничий відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка. 2024. С. 189-190. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26862 |
Розташовується у зібраннях: | 17 Менделєєвські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|