DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13619

Назва: До питання якості обліпихової олії
Автори: Канюка, О.Ю.
Ключові слова: олія
обліпиха
обліпихова олія
харчові продукти
жирні кислоти
стандартизація олії
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Олії є важливими харчовими продуктами: вони поставляють в організм людини енергію і незамінні ненасичені жирні кислоти, а їхні функціональні властивості багато в чому визначаються складом наявних жирних кислот. Тому олії належать до функціонально значимих компонентів збалансованого харчування. Для сучасного ринку харчових продуктів характерним є масове поширення фальсифікату і товарів низької якості, і олії не є винятком. У літературі приділено мало уваги вивченню жирнокислотного складу харчових рослинних олій, у тому числі обліпиховій.
Опис: Канюка О. Ю. До питання якості обліпихової олії / О. Ю. Канюка // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С.В. — Полтава: Астрая, 2018. - С. 207-209.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13619
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
92.pdf202,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок