DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13619
|
Назва: | До питання якості обліпихової олії |
Автори: | Канюка, О.Ю. |
Ключові слова: | олія обліпиха обліпихова олія харчові продукти жирні кислоти стандартизація олії |
Дата публікації: | 2018 |
Короткий огляд (реферат): | Олії є важливими харчовими продуктами: вони поставляють в організм людини енергію і незамінні ненасичені жирні кислоти, а їхні функціональні властивості багато в чому визначаються складом наявних жирних кислот. Тому олії належать до функціонально значимих компонентів збалансованого харчування. Для сучасного ринку харчових продуктів характерним є масове поширення фальсифікату і товарів низької якості, і олії не
є винятком. У літературі приділено мало уваги вивченню жирнокислотного
складу харчових рослинних олій, у тому числі обліпиховій. |
Опис: | Канюка О. Ю. До питання якості обліпихової олії / О. Ю. Канюка // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С.В. — Полтава: Астрая, 2018. - С. 207-209. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13619 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|