DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13619

Название: До питання якості обліпихової олії
Авторы: Канюка, О.Ю.
Ключевые слова: олія
обліпиха
обліпихова олія
харчові продукти
жирні кислоти
стандартизація олії
Issue Date: 2018
Краткий осмотр (реферат): Олії є важливими харчовими продуктами: вони поставляють в організм людини енергію і незамінні ненасичені жирні кислоти, а їхні функціональні властивості багато в чому визначаються складом наявних жирних кислот. Тому олії належать до функціонально значимих компонентів збалансованого харчування. Для сучасного ринку харчових продуктів характерним є масове поширення фальсифікату і товарів низької якості, і олії не є винятком. У літературі приділено мало уваги вивченню жирнокислотного складу харчових рослинних олій, у тому числі обліпиховій.
Описание: Канюка О. Ю. До питання якості обліпихової олії / О. Ю. Канюка // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції / За загальною редакцією проф. Пилипенка С.В. — Полтава: Астрая, 2018. - С. 207-209.
URI: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/13619
Appears in Collections:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2018)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
92.pdf202,3 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback