DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми здоров'я

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 344 до 363 із 453
< назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Психолого-педагогічні аспекти безпеки життедіяльності учнівЛисенко, Л.П.
2018Психолого-педагогічні аспекти валеологічного виховання студентів вищих навчальних закладівЯрошенко, Н.П.
2020Психолого-педагогічні особливості формування в учнів компетентності зі здорового життяДорошенко, Є.В.
2019Раціональне харчування – перший крок до зміцнення здоров’яТитаренко, О.О.
2015Раціональне харчування як фактор здоров'яКупренко, О.С.; Корчан, Н.О.
2017Реалізація здоров'язбережувальної функції на уроках технологійБаранов, С.В.
2017Реалізація здоров’язбережувальних технологій на лабораторних заняттях з технологічного практикумуГриценко, Л.О.
2017Реалізація принципу особистісного змісту навчання школяріва при створенні здорового середовища в школіДяченко-Богун, М.М.
2020Реальний стан здоров’я населення є одним з основних критеріїв рівня і якості життяХарченко, Н.В.; Кундій, Ж.П.; Ющенко, Ю.П.
2020Регіональні засади формування здорового способу життя та функціонування закладів охорони здоров’яЯндюк, Ю.Л.; Плотнікова, М.Ф.
2017Рейтинг різних чинників у процесі формування способу життя молодої людиниСохін, О.
2012Рекреаційна діяльність у межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду України як складова здоров'я людиниПопельнюх, В.В.
2015Рекреаційний напрям діяльності Мезинського національного природного парку як засіб активації громадськості в напрямі покращення здоров'яНаливайко, А.Є.
2015Рибництво як джерело постачання безпечної для здоров'я людини продукціїПопельнюх, В.В.; Мирошниченко, В.А.
2017Розвиток ключових компетентностей учнів засобами здоров’яформувальної педагогічної технологіїПилипенко, Н.М.
2018Розробка та втілення у виробництво продуктів харчування, які захищають організм від дії несприятливих чинників зовнішнього середовищаПочерняєва, В.Ф.; Васько, Л.М.; Жукова, Т.О.; Корнєєв, О.В.
2021Розробка та перевірка інтегральної системи збереження здоров'я в системі фізкультурно-оздоровчої роботиМалько, О.
2016Роль викладача у формуванні здорового способу життя серед студентської молодіНовак, О.В.; Андрейко, С.С.
2017Роль здорового способу життя людини у формуванні збереженні та зміцнені здоров`яПанасенко, І.Г.
2021Роль сучасних оздоровчих систем у зміцненні здоров'я студентівСтороженко, М.
Відображення результатів від 344 до 363 із 453
< назад   далі >

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок