DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Заголовки

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 21743 до 21762 із 22330
< назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Хімічний експеримент як специфічний метод навчання хіміїРомашко, Т.П.
2023Хімічний склад зубних пастСоколова, С.С.; Стрижак, Д.О.
2005Хімічний склад і кормова цінність полинів ПолтавщиниОрлова, Л.Д.; Петренко, С.А.
2023Хімічний склад нафтиКорольов, В.В.
2007Хімічний склад отрут павуків околиць м.КиєваГавриленко, В.Л.; Пархоменко, О.В.; Прокопенко, В.П.
2022Хімічний склад соку плодів граната звичайного (Punica granatum L.)Орловський, О.В.
2020Хімічні добавки у продуктах харчуванняТитаренко, О.О.
2007Хімічні забруднювачі навколишнього середовищаДивоняк, Ю.І.; Шинкаренко, В.І.
2012Хімічні складові річкового стоку р.Псел в межах м. СумиТюленєва, В.О.; Коновалова, Н.О.
2017Хімічні та біологічні фактори небезпеки та їх шкідливий вплив на організм людиниЯворська, Д.В.
2019Хімічні фактори небезпекиБойко, Ю.С.
2023Хімія в побутіКуленко, О.А.
2023Хімія харчових добавокКуленко, О.А.
2021Хімія харчових продуктівЯблуновська, І.І.; Ягунова, В.
2015Хітозан і здоров'я людиниСамусенко, Ю.В.
2016«Хлібні» справи Полтавського кущнарсудуЛобач, К.В.
2022Хлібця...чайочкуБілик, Г.М.
2021Хмара слів на дистанційному занятті з іноземної мови (за професійним спрямуванням)Король, Л.Л.
2020Хмарні сервіси Google у підготовці майбутніх учителівКуленко, О.А.
2023Хмарні сервіси в проєктній діяльності з хімії здобувачів освітиШиян, Н.І.; Криворучко, А.В.
Відображення результатів від 21743 до 21762 із 22330
< назад   далі >

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок