DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Педагогічної і мистецької освіти >
Кафедра дошкільної освіти >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10834

Назва: Особливості педагогічної діяльності керівників дитячих хореографічних гуртків та самодіяльних колективів у радянській Україні (1945 — 1991 роки)
Автори: Вільхова, О.Г.
Ключові слова: хореографічна робота
хореографія
педагогічна діяльність
дитячий хореографічний колектив
хореографічна освіта
танцювальний гурток
радянська Україна
танцювальне мистецтво
організація танцювальної гурткової роботи
компоненти хореографічної діяльності
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито особливості діяльності педагогів-хореографів, що працювали з дітьми в радянській Україні, проаналізовано основні методи і форми організації танцювальної гурткової роботи та визначено структурні компоненти хореографічної діяльності в УРСР. Також з’ясовано вимоги, які ставило радянське суспільство перед особистістю керівника дитячого хореографічного колективу. Він повинен був мати глибокі знання з історії танцювального мистецтва, художній смак, творчу фантазію, оригінально створювати свої композиції, виховувати у дітей почуття взаємодопомоги та колективізму. Також у статті визначено джерела, якими користувалися вчителі хореографії для своїх майбутніх постановок.
Опис: Вільхова О. Особливості педагогічної діяльності керівників дитячих хореографічних гуртків та самодіяльних колективів у радянській Україні (1945 — 1991 роки) / О. Вільхова // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини — Умань, 2016 — С. 36-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10834
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Вільхова_Особливості педагогічної діяльності.pdf279,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок