DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
22 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/9581
|
Назва: | Якість підготовки фахівців у вищих закладах освіти та її оцінювання |
Автори: | Ткачук, Г.С. |
Ключові слова: | вища освіта України оцінювання вищі заклади освіти підготовка фахівців |
Дата публікації: | 2015 |
Короткий огляд (реферат): | Про якість надання освітніх послуг і фахової підготовки у вищих закладах освіти за останні десятиріччя подано немало конструктивних думок, але проблема забезпепечення якості підготовки
фахівців залишається. Структура і вид компетенцій, які вводяться в освітні стандарти для оцінки якості підготовки випускників вищих закладів освіти, мають бути чітко спрямовані на науковотехнічний і соціальний прогрес як визначальний чинник розвитку суспільства та на підвищення ролі випускників у прискоренні та використанні в процесі їх професійної діяльності досягнень науковотехнічного та соціального прогресу. Таке трактування якості підготовки фахівців відповідає
компетентісному підходу до формування змісту освіти і завдань навчально-виховного процесу та механізму їх реалізації, що знайшло відображення в основних документах ЄКТС. |
Опис: | Ткачук Г. С. Якість підготовки фахівців у вищих закладах освіти та її оцінювання / Г. С. Ткачук // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXІI КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ) (м. Полтава, 21-22 травня 2015 р.) / За заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава, 2015. – С. 213. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/9581 |
Розташовується у зібраннях: | 22 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|