DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра ботаніки, екології та методики навчання біології >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Сучасні досягнення природничих наук (2024) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25100
|
Назва: | Дослідження кислотності соків ph-метром. |
Автори: | Ріпка, А.С. |
Ключові слова: | кислотність сік фруктовий сік підвищена кислотність соків |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Ми усі з самого дитинства чули, що сік це джерело поживних речовин,
вітамінів та енергії. Фруктові та овочеві, з м’якоттю та без усе різноманіття
смаків і комбінацій чекають нас на полицях магазинів. Ми можемо обрати
будьяку марку, кислий або солодкий можливо навіть солоний, це не грає
великого значення, адже і великі, і малі знають, що сік це тільки користь для
організму. Та чи дійсно це так? Безумовно сік краще за газовані напої, та чи
дійсно сік не принесе загрозу організму. Ще треба звернути увагу на те, що в
наш час дуже важко знайти 100% натуральний продукт. |
Опис: | Ріпка А. С. Дослідження кислотності соків ph-метром // Сучасні досягнення природничих наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м.Полтава, 16 травня 2024 р.). Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. С. 152-154. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/25100 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні досягнення природничих наук (2024)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|