DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Педагогічної і мистецької освіти >
Кафедра хореографії >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21460

Назва: Становлення і розвиток хореографічного мистецтва країн Західної Європи в епоху Відродження і Класицизму (ХV–ХVІІІ ст.)
Автори: Жиров, О.А.
Пупко, А.І.
Ключові слова: мистецтво
хореографія
Західна Європа
Відродження
Класицизм
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях з позицій цілісного підходу проаналізовано хореографічну культуру як систему феноменів художньої культури з погляду їх ментального змісту та культурно-історичної типології; ґрунтовно вивчено історію появи перших викладачів, проаналізовано специфіку їхньої діяльності, установлено їхню методику навчання танцям в епоху Відродження й Класицизму; схарактеризовано процес формування балету, а пізніше й хореографії як самостійного виду мистецтва; з’ясовано значення діяльності перших теоретиків та розвідок з хореографії; виявлено особливості балетного мистецтва в провідних європейських країнах у XV-XVIIІ ст.
Опис: Пупко А. І. Становлення і розвиток хореографічного мистецтва країн Західної Європи в епоху Відродження і Класицизму (ХV–ХVІІІ ст.) : метод. реком. / А. І. Пупко, О. А. Жиров. Полтава, 2018. 55 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/21460
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Становлення і розвиток хореографічного мистецтва.pdf486,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок