DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18210

Назва: Основні кроки до зниження неінфекційних захворювань
Автори: Харченко, Н.В.
Мартиненко, Н.В.
Ключові слова: продовольча безпека
неінфекційні захворювання
ВООЗ
харчова безпека
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Продовольча безпека будується на трьох стовпах: - Наявність: достатня кількість їжі є постійно доступною. - Доступ: доступні достатні ресурси для отримання відповідної їжі для повноцінного харчування. - Використання: правильне використання на основі знань про харчування та догляд, а також достатня кількість води та санітарії. На Віденській міністерській конференції високе споживання солі було визначено одним з основних факторів ризику високого кров'яного тиску, що збільшує ризик інсульту, серцево-судинних захворювань та захворювань нирок. Дослідження показує, що вплив окремих дієтичних факторів змінюється в різних країнах. Але саме надмірне споживання солі та недостатня кількість цільнозернових і фруктів в раціоні — спричиняють понад 50% смертей, які пов’язані з харчуванням.
Опис: Харченко Н. В., Мартиненко Н. В. Основні кроки до зниження неінфекційних захворювань // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 р., Полтава) / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. Полтава : Астрая, 2021. С. 169.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18210
Розташовується у зібраннях:Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
69.pdf123,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок