DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10613

Назва: Google-Apps як інструмент е-комунікації в місцевому самоврядуванні
Автори: Процай, Л.П.
Лущай, Н.В.
Ключові слова: е-комунікації
місцеве самоврядування
Google-Apps
Сloud сomputing
хмарні сервіси
хмарні сервіси Google
віртуальні спільноти
поштовий сервер G-mail
хмарне сховище Google Drive
YouTube
хмарні сервіси GoogleApps
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): Одним із принципів Стратегії розвитку інформаційного суспільства України є політика забезпечення доступу до інформації та знань, яка спрямована, насамперед, на запровадження механізму вільного, спрощеного та безоплатного доступу до суспільно необхідної інформації. Упровадження електронного урядування, створення електронного уряду та становлення е-демократії передбачають нові форми організації діяльності та взаємодії державних органів з громадянами та організаціями. Однак, динамічний розвиток можливостей Інтернет-технологій у сфері масової комунікації та широке їх використання з боку учасників комунікативного процесу, зумовлює пошук нових ідей упровадження е-комунікації на рівні місцевого самоврядування. Метою статті є розкриття можливостей та обґрунтування доцільності використання хмарних сервісів (Google Apps) як дієвого і практичного інструменту е-комунікації в місцевому самоврядуванні.
Опис: Процай Л. П. Google-Apps як інструмент е-комунікації в місцевому самоврядуванні / Л. П. Процай, Н. В. Лущай // Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку : зб. наук. ст. учасників регіон. наук.-практ. конф. / редкол. : С. В. Степаненко (голова ред.) та ін. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2018. – С. 57-60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/10613
Розташовується у зібраннях:Соціально-економічні, політичні та гуманітарні виміри національного та місцевого розвитку (2018)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
14.pdf60,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок