DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >

Перегляд зібрання за групою - Теми м'ясо

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ґ І Ї Є        А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:   
Сортування: Впорядкування: Вивести на сторінку: Автори:
Відображення результатів від 1 до 2 із 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз причин захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській областіГаззаві-Рогозіна, Л.В.; Євлаш, В.В.
2021Переваги органічного виробництва продукції свинарстваВовк, А.А.; Усенко, О.О.; Усенко, С.О.
Відображення результатів від 1 до 2 із 2

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок