DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021) >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18226
|
Назва: | Переваги органічного виробництва продукції свинарства |
Автори: | Вовк, А.А. Усенко, О.О. Усенко, С.О. |
Ключові слова: | свинарство органічне свинарство м'ясо виробництво м'яса |
Дата публікації: | 2021 |
Короткий огляд (реферат): | В міру підвищення якості життя, люди з року в рік споживають більше м'яса і молочних продуктів. Відповідно до прогнозів,
обсяг виробництва м'яса в світі в найближчому майбутньому більш
ніж подвоїться.
У сучасних умовах розвитку тваринництва в країнах ЄС широко упроваджується напрям органічного виробництва, що забезпечує збереження довкілля та використання новітніх технологій
виробництва для отримання продукції високої якості.
Впровадження інноваційних технологій у галузі свинарства
спрямоване на збільшення обсягів виробництва свинини в промислових умовах, а також розроблення і впровадження технологій
отримання свинини з підвищеною харчовою цінністю. Це зумовлено зростанням попиту споживачів на продукцію з підвищеними
харчовими властивостями, не дивлячись на різницю в цінах на неї. |
Опис: | Вовк А. А., Усенко О. О., Усенко С. О. Переваги органічного виробництва продукції свинарства // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 р., Полтава) / За загальною редакцією проф. Пилипенка С. В. Полтава : Астрая, 2021. С.188-190. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18226 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини (2021)
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|