DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
19 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8898
|
Назва: | Комплекс методичного забезпечення з органічної хімії при проведенні лекційних, лабораторних та практичних занять |
Автори: | Туриця, О.О. |
Ключові слова: | фахівець харчового профілю вивчення органічної хімії заняття з хімії форми навчання хімії лабораторна робота |
Дата публікації: | 2012 |
Короткий огляд (реферат): | Сьогодення ставить високі вимоги щодо рівня професійної компетентності фахівців харчового профілю. Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій здійснює підготовку майбутніх технологів харчових виробництв за такими спеціальностями: технік-технолог виробництва харчової продукції, технік-технолог виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, технік-технолог бродильного виробництва і виноробства. |
Опис: | Туриця О. О. Комплекс методичного забезпечення з органічної хімії при проведенні лекційних, лабораторних та практичних занять / О. О. Туриця // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції [«Методика викладання природничих дисциплін у вищій школі». XІX КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ], (Полтава, 17-18 травня 2012 р.) / Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава: Астрая, 2012. – С. 340-342. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8898 |
Розташовується у зібраннях: | 19 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|