DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
19 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8697
|
Назва: | Формування поняття "здорове харчування" в дітей молодшого шкільного віку |
Автори: | Хорт, М.К. |
Ключові слова: | шкільне харчування харчування школяра здорове харчування в школі молодші школяри розвиток учня |
Дата публікації: | 2012 |
Короткий огляд (реферат): | Шкільні роки – час бурхливого росту, безупинного фізичного і розумового
розвитку. Швидкий ріст, постійний рух, напружена розумова діяльність – все це
ставить перед організмом підвищені вимоги, спричинюючись до великих витрат енергії.
Упродовж останніх десятиліть харчовий статус дитячого населення характеризується негативними змінами, що значною мірою обумовлені не лише соціально-економічними негараздами у суспільстві, а й суттєвим впливом техногенного забруднення навколишнього середовища. |
Опис: | Хорт М. К. Формування поняття "здорове харчування" в дітей молодшого шкільного віку / М. К. Хорт // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції [«Методика викладання природничих дисциплін у вищій школі». XІX КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ], (Полтава, 17-18 травня 2012 р.) / Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава: Астрая, 2012. – С. 215-217. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8697 |
Розташовується у зібраннях: | 19 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|