DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
18 Каришинські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8438

Назва: Определение содержания N - нитрозаминов в мясных продуктах
Автори: Крикунова, В.Е.
Ключові слова: нитрозоамины
загрязнение продуктов питания
нитриты
канцерогенные вещества
мясные продукты
Дата публікації: 2011
Короткий огляд (реферат): Определение в пищевых продуктах опасных для здоровья человека канцерогенных веществ и изыскание путей их устранения являются важнейшей задачей широкой государственной программы по защите окружающей среды от загрязнений и, в частности, профилактики злокачественных заболеваний. Широкое распространение нитрозоаминов (НА) в окружающей среде, возможность поступления в организм человека различными путями, в том числе с пищей и водой, обусловили необходимость тщательных исследований продуктов питания.
Опис: Крикунова В. Е. Определение содержания N - нитрозаминов в мясных продуктах / В. Е. Крикунова // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції [«Методика викладання природничих дисциплін у вищій школі». XVІІІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ], (Полтава, 26-27 травня 2011 р.) / Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава: Астрая, 2011. – С. 414-416.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8438
Розташовується у зібраннях:18 Каришинські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
199.pdf161,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок