DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
18 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8438
|
Назва: | Определение содержания N - нитрозаминов в мясных продуктах |
Автори: | Крикунова, В.Е. |
Ключові слова: | нитрозоамины загрязнение продуктов питания нитриты канцерогенные вещества мясные продукты |
Дата публікації: | 2011 |
Короткий огляд (реферат): | Определение в пищевых продуктах опасных для здоровья человека канцерогенных веществ и изыскание путей их устранения являются важнейшей задачей широкой государственной программы по защите окружающей среды от загрязнений и, в частности, профилактики злокачественных заболеваний. Широкое распространение нитрозоаминов (НА) в окружающей среде,
возможность поступления в организм человека различными путями, в том числе с пищей и водой, обусловили необходимость тщательных исследований продуктов питания. |
Опис: | Крикунова В. Е. Определение содержания N - нитрозаминов в мясных продуктах / В. Е. Крикунова // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції [«Методика викладання природничих дисциплін у вищій школі». XVІІІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ], (Полтава, 26-27 травня 2011 р.) / Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава: Астрая, 2011. – С. 414-416. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8438 |
Розташовується у зібраннях: | 18 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|