DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра педагогічної майстерності та менеджменту імені І.А. Зязюна >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
18 Каришинські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8435
|
Назва: | Апробаційні особливості сої в умовах м. Зінькова |
Автори: | Іщенко, В.І. Гриб, М.О. |
Ключові слова: | соя білково-олійні культури виробництво сої застосування сої Зіньківський район |
Дата публікації: | 2011 |
Короткий огляд (реферат): | Соя – одна з головних білково-олійних культур із широким спектром застосування. З урахуванням високої харчової цінності та вмісту білків соя визначена організацією ЮНЕСКО як стратегічна харчова культура.
Феномен цієї культури полягає в тому, що з неї за вегетаційний період отримують два врожаї – білка і рослинної олії (21-42% і 18-40% відповідно). |
Опис: | Іщенко В. І. Апробаційні особливості сої в умовах м. Зінькова / В. І. Іщенко, М. О. Гриб // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції [«Методика викладання природничих дисциплін у вищій школі». XVІІІ КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ], (Полтава, 26-27 травня 2011 р.) / Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка / За заг. ред. проф. М.В. Гриньової. – Полтава: Астрая, 2011. – С. 408-410. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/8435 |
Розташовується у зібраннях: | 18 Каришинські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|