DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Наукові праці студентів >
Дидаскал >
13 >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/5792

Назва: Роль інноваційних технологій у підготовці вчителя освітньої галузі «Технології» при вивченні дисципліни «Вища математика»
Автори: Хлопов, А.М.
Ключові слова: підготовка вчителя трудового навчання (технологічної освіти)
інноваційна діяльність
педагогічні інновації
кредитно-модульна система навчання
освітня галузь «Технології»
Дата публікації: 2013
Короткий огляд (реферат): В роботі з’ясовується роль інноваційних технологій, а також технічних дисциплін в цілому у підготовці вчителя освітньої галузі «Технології». Автор зупиняється на розгляді поставленого питання на прикладі вищої математики, яка вивчається на відповідних спеціальностях на першому курсі факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету. Певний відбиток на задану проблему дає перехід системи вищої освіти України на кредитно-модульну систему навчання. Також в статті подається опис ролі педагогічних технологій при викладанні відповідних предметів для студентів ВИШів педагогічного профілю. Педагогічний університет готує вчителів освітньої галузі «Технології» для школи, а тому існує взаємозв’язок між підготовкою вчителя та навчанням учня. У зв’язку із впровадженням нового стандарту освіти та нової програми з трудового навчання виникає потреба у вивченні різнобічних технологій, що використовує людство. Сучасна підготовка вчителя освітньої галузі «Технології» висуває зовсім нові вимоги до змісту, методів, засобів і форм, а також організації та керування.
Опис: Хлопов, А. Роль інноваційних технологій у підготовці вчителя освітньої галузі "Технології" при вивченні дисципліни "Вища математика" / А. Хлопов // Дидаскал. Упровадження інновацій як чинник єдності педагогічної теорії та освітньої практики. - 2013. - № 13. - С. 85-89.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/5792
Розташовується у зібраннях:13

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
24.pdf173,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок