DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Педагогічної і мистецької освіти >
Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти >
Навчальні та методичні матеріали >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/3875

Назва: Методичні рекомендації до комплексного кваліфікаційного екзамену з соціальної педагогіки та технологій соціальної роботи з курсу "Соціальна педагогіка"
Автори: Сайко, Н.О.
Ключові слова: соціальна робота
соціальна педагогіка
методичні рекомендації
Дата публікації: 2010
Короткий огляд (реферат): Питання, що виносяться на державний екзамен з курсу «Соціальної педагогіки» відповідають трьом змістовим модулям: «Теоретичні та історичні аспекти соціально-педагогічної діяльності»; «Методичні основи соціально-педагогічної діяльності»; “Соціально-педагогічний потенціал чинників соціального виховання” і спрямовані на перевірку таких теоретичних знань та практичних умінь майбутніх соціальних педагогів.
Опис: Методичні рекомендації до до комплексного кваліфікаційного екзамену з соціальної педагогіки та технологій соціальної роботи з курсу « Соціальної педагогіки» для студентів спеціальності «соціальна педагогіка» /Укл. Н.О. Сайко – Полтава.: Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка, 2010. - 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/3875
Розташовується у зібраннях:Навчальні та методичні матеріали

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Sajko.pdf420,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок