DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра політекономії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
4 Всеукр. наук.-практ. конф. Соціально-економічні трансформації в епоху глобалізації >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/3128
|
Назва: | Результаты трансформации ІІ сферы АПК – ключевой фактор стабилизации продовольственного рынка (на материалах Харьковской области) |
Автори: | Зюбенко, Н.Г. |
Ключові слова: | конкурентноспроможність АПК сільськогосподарська продукція |
Дата публікації: | 2011 |
Видавець: | Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка |
Короткий огляд (реферат): | Конкурентоспроможність змістовна тільки в разі вже існуючого товару, що має певну частку ринку. Цінова конкурентоспроможність продовольства визначається собівартістю сировини |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/3128 |
Розташовується у зібраннях: | 4 Всеукр. наук.-практ. конф. Соціально-економічні трансформації в епоху глобалізації
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|