DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Історії та географії >
Кафедра географії, методики її навчання та туризму >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
Освітні й наукові виміри географії та туризму (2025) >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/27983

Назва: Особливості формування туристичних дестинацій в Карпатському регіоні України
Автори: Гладкий, О.В.
Волошенко, Д.Ю.
Ключові слова: Карпати
Карпатський регіон України
культурна спадщина Карпатського регіону
туризм в Україні
Дата публікації: 2025
Короткий огляд (реферат): Карпатський регіон України відноситься до найпривабливіших туристичних дестинацій, відомих своєю природною красою, культурною спадщиною та можливостями для активного відпочинку. Даний регіон, розташований на перетині кордонів України, Польщі, Словаччини, Румунії та Угорщини та має унікальні природні ресурси, які охоплюють гори, ліси, ріки та озера, що в сукупності забезпечують розвитку екологічного та спортивного туризму. Карпатський регіон, розташований у західній частині України та вважається унікальним у своєму поєднанні природних, культурних та соціальних ресурсів.
Опис: Гладкий О. В., Волошенко Д. Ю. Особливості формування туристичних дестинацій в Карпатському регіоні України // Освітні й наукові виміри географії та туризму : матер. ІV Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю (м. Полтава, 15 травня 2025 р.) / відп. ред. Є. В. Копилець. Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2025. С. 93-97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/27983
Розташовується у зібраннях:Освітні й наукові виміри географії та туризму (2025)

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
29.pdf185,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок