DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра загальної фізики і математики >
Статті >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/27241
|
Назва: | QUALITY OF PIG PRODUCTS WITH THE USE OF PHYTOADDITIVES |
Автори: | Zinoviev, S. Pushkina, M. Manyunenko, S. Khorolskyi, O. |
Ключові слова: | quality of pig products using phytoadditives фітодобавки свинарство продукція свинарства |
Дата публікації: | 24-чер-2025 |
Короткий огляд (реферат): | The widespread and uncontrolled use of antibiotics in animal nutrition poses a real threat of human health problems and the development of drug resistance in farm animals, which will ultimately lead to a reduction in their productivity. However, their use is necessary when there is a high risk of spreading infection due to poor management, inadequate hygiene or an unfavourable environment [1, 2, 3]. |
Опис: | Zinoviev S., Pushkina M., Manyunenko S., Khorolskyi O. QUALITY OF PIG PRODUCTS WITH THE USE OF PHYTOADDITIVES. One World – One Health. Proceedings of the I International Scientific and Practical Conference, 4-5 June 2024, Słupsk, Poland. Słupsk: Institute of Biology, Pomeranian University in Słupsk, 2024. P. 294-300. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/27241 |
Розташовується у зібраннях: | Статті
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|