DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Комп'ютерних наук, математики, фізики та економіки >
Кафедра загальної фізики і математики >
Статті >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/27241

Назва: QUALITY OF PIG PRODUCTS WITH THE USE OF PHYTOADDITIVES
Автори: Zinoviev, S.
Pushkina, M.
Manyunenko, S.
Khorolskyi, O.
Ключові слова: quality of pig products
using phytoadditives
фітодобавки
свинарство
продукція свинарства
Дата публікації: 24-чер-2025
Короткий огляд (реферат): The widespread and uncontrolled use of antibiotics in animal nutrition poses a real threat of human health problems and the development of drug resistance in farm animals, which will ultimately lead to a reduction in their productivity. However, their use is necessary when there is a high risk of spreading infection due to poor management, inadequate hygiene or an unfavourable environment [1, 2, 3].
Опис: Zinoviev S., Pushkina M., Manyunenko S., Khorolskyi O. QUALITY OF PIG PRODUCTS WITH THE USE OF PHYTOADDITIVES. One World – One Health. Proceedings of the I International Scientific and Practical Conference, 4-5 June 2024, Słupsk, Poland. Słupsk: Institute of Biology, Pomeranian University in Słupsk, 2024. P. 294-300.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/27241
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
Quality of pig products.pdf264,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок