DSpace
 

DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
17 Менделєєвські читання >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26805

Назва: Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в різних сортах апельсинових соків
Автори: Мартиненко, В.А.
Шевченко, С.В.
Ключові слова: консервант
апельсиновий сік
сік
склад апельсинового соку
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження полягає в тому, що натуральні соки здійснюють сильний лікувальний і профілактичний вплив на організм людини. У їх основі лежить введення із соками життєвоважливих речовин, таких як вітаміни, мінеральні речовини, гормони, ферменти, мікроелементи ,які легко асимілюються (на всі 100%) у шлунково-кишковому тракті. Натуральні соки – це також один з найважливіших біологічних терапевтичних засобів. Сирі соки мають очищувальну та детоксикуючу дію. Вони очищують кров і всі тканини організму, нейтралізують шлаки, небажані для організму продукти обміну, допомагають створювати нову тканину. Їх правильно називають "внутрішньою ванною для одержання здоров'я й молодості". На сьогоднішній день виробництво так званих «натуральних» соків здійснюється у надзвичайно великих масштабах.
Опис: Мартиненко В. А., Шевченко С. В. Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в різних сортах апельсинових соків // ХVІІ Менделєєвські читання (ХVІІ Полтавські хімічні читання) : Збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної конференції, (Полтава, 13 – 14 березня 2024 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.]. Полтава: Редакційно-видавничий відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка. 2024. С. 37-39.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26805
Розташовується у зібраннях:17 Менделєєвські читання

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
17.pdf773,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок