DSpace of Korolenko Poltava National Pedagogical University >
Факультети та кафедри >
Факультети >
Факультет Природничих наук та менеджменту >
Кафедра хімії та методики викладання хімії >
Матеріали наукових конференцій та семінарів >
17 Менделєєвські читання >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26790
|
Назва: | Нові можливості використання біологічно активних речовин |
Автори: | Вакуліч, А.М. |
Ключові слова: | ферментований продукт біологічно-активні інгредієнти пребіотики титрована кислотність органолептичні показники продукт функціональної дії |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | Створені ферментовані продукти, які модифіковані рослинними та біологічно -
активними компонентами. Досліджено вплив обраних рослинних інгредієнтів на процес
ферментації. Визначені показники титрованої кислотності, в’язкості, органолептичні
показники продуктів функціональної дії. На базі отриманих даних встановлено порядок внесення інгредієнтів та кількісне співвідношення компонентів. Визначена біологічна та
енергетична цінність отриманих продуктів. Обґрунтовано лікувально-профілактична дія
нового продукту. |
Опис: | Вакуліч А. М. Нові можливості використання біологічно активних
речовин // ХVІІ Менделєєвські читання (ХVІІ Полтавські хімічні читання) : Збірник наукових праць Міжнародної науково-практичної конференції, (Полтава, 13 – 14 березня 2024 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. нац. пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.]. Полтава: Редакційно-видавничий відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка. 2024. С. 11-16. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/26790 |
Розташовується у зібраннях: | 17 Менделєєвські читання
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|